Novootvorene spomen stranice
 
20/01/2021
Преминула је наш анђео, наша вољена мама
 
 
Надица Ђуразовић
Хвала ти за све што си нам у животу пружила.
Марко и Стефан
20/01/2021
Draga tetka
 
 
Nado
Tiho si nas napustila. Mnogo ćeš mi nedostajati.
Zorana
20/01/2021
Sa izuzetnim poštovanjem opraštam se od
 
 
Milije Stankovića
Bio si super drug i dobar prijatelj.
Mirko
16/01/2021
Преминуо је мој друг из средње школе
 
 
Милија Станковић
Имали смо супер детињство. Последњи поздрав.
Жика
03/12/2020
Sa bolom i tugom se opraštam od moje mame,
 
 
Jovanke Marković
1950. - 2019.
Ne mogu da poverujem da te više nema. Ne znam kako ću bez tvoje topline, bez tvog zagrljaja. Hvala što si bila uz mene sve ove godine.
Radmila
12/01/2021
Последњи поздрав мом пријатељу
 
 
Милану
Из Србије ка Аустрији и Европи, каква авантура два другара.
Заувек твој пријатељ Никола
17/01/2021
U septembru 2014 godine je preminuo moj tata
 
 
Petar Jovanović
Sa bolom i tugom opraštam se od tebe, dragi tata. Hvala za sve lepe trenutke i trud oko nas, znam da ti nije bilo lako ali svakog dana se trudim i trudiću se i dalje da dokažem da je vredelo. Zauvek ću te voleti
Jasmina
14/01/2021
Voljena mama
 
 
Jelena
Nedostaješ mi svaki dan. Tvoja vedrina i osmeh, tvoja energija i volja me prate i biće deo mene dok sam živa.
Maja
12/01/2021
Драги и вољени тата
 
 
Милане
На тебе смо могли увек да се ослонимо за подршку и безрезервну љубав чак и у ситуацијама када смо били на погрешном путу и на томе ћемо ти бити захвални цео живот јер смо постали добри људи.
Александар и Дејана
12/01/2021
Naš voljeni deda
 
 
Milan
preminuo je 2017. godine posle lavovske borbe sa teškom bolešću. Nećemo ga nikad zaboraviti.
Unuci Bogdan i Pavle i unuka Lea
04/12/2020
Napustila nas je naša tetka
 
 
Zorica Lazić
Tugujemo za njom.
Vukan i Marica
16/01/2021
Našoj dragoj koleginici
Nadici
Poslednji pozdrav.

Bila je čast poznavati te.
Darko, Jelica, Vlada i Andrej
16/01/2021
Драга комшинице
Зорице
Почивај у миру
Породица Перовић


    Demonstracija mogućnosti portala - Primeri spomen stranica
  Sa idejom da korisnicima dočaramo sve mogućnosti portala Nezaboravljeni otvoreno je 6 primera spomen stranica. Na njima je postavljen deo sadržaja i taj sadržaj je objavljen na naslovnoj strani. Takodje, spomen stranice su povezane međusobno u grupama po tri.
   
    Šta mogu registrovani korisnici
  Ako se registrujete na portalu moći ćete da:

  - Otvorite spomen stranicu za drage osobe koje su preminule

  - Sami pripremite tekst za umrlicu, čitulju, pomen i sećanje i posle provere i plaćanja postavite ih na naslovnu stranu portala i spomen stranice koje ste vi otvorili. Takodje, forme čitulje, pomena i sećanja koje ste sami pripremili možete uz finansijsku nadoknadu postavljati i na spomen stranicama koje su drugi otvorili.

  - postavite youtube snimak muzike ili pesme koju želite da posetioci portala puste dok gledaju spomen stranicu koju ste otvorili

  - Postavite dodatne fotografije (pored glavne fotografije koja se već nalazi iznad imena i prezimena).

  - Upravljate svim sadržajima koji se nalazi na spomen stranici (brišete i menjate slike i video klipove, brišete poruke uspomena koje su drugi postavili u knjizi uspomena ako Vam se ne svidjaju).

   
 • 20/01/2021

  Preminuo Danial Jahić, legenda srpske atletike

  Nekadašnji dvoranski rekorder Jugoslavije u skoku udalj Danial Jahić preminuo je u 42. godini, javili su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 19/01/2021

  Preminuo infektolog prof. dr Stevan Baljošević

  Prof. dr Stevan Baljošević, poznati jugoslovenski i srpski infektolog, preminuo je u 82. godini posle duže i teške bolesti, javili su mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 16/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminuo Prof. dr Željko Marković

  Prof. dr Željko Marković, specijalista radiologije u Kliničkom Centru Srbije, preminuo je noćas na Infektivnoj klinici od koronavirusa, javili su domaći mediji. Dr Marković je bio dugogodišnji direktor Klinike za radiologiju KCS i profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 16/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminuo psihijatar Branislav Filipović

  Profesor Branislav Filipović, specijalista psihijatrije i dugogodišnji upravnik Instituta za anatomiju Medicinskog fakulteta u Beogradu, preminuo je danas u KBC "Dragiša Mišović" u 59. godini od komplikacija usled kovida 19, javili su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 15/01/2021

  Preminuo dr Vojislav Magdić, anesteziolog iz Negotina

  Dr Vojislav Magdić, specijalista anesteziologije i reanimacije u Zdravstvenom centru Negotin preminuo je u svojoj 58 godini, javili su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 15/01/2021

  Preminuo legendarni košarkaški trener Mihajlo Miki Vuković

  Legendarni košarkaški trener Mihajlo Miki Vuković preminuo je u 76. godini u Valensiji, saopštio je istoimeni španski košarkaški klub na svom sajtu, prenose naši mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 14/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminuo Aleksandar Jovanovski, lekar iz Šapca

  Od posledica korona virusa, u Zemunu, preminuo je Aleksandar Jovanovski (58), lekar iz Šapca. Dr Aleksandar Jovanovski, kako javljaju podrinske.com, bio je internista reumatolog, načelnik službe Interne medicine u bolnici u Šapcu. Izgubio je bitku sa bolešću, tako što je iz crvene zone otišao u bolesnički krevet.
   
 • 13/01/2021

  Poslednji bilans preminulih zdravstvenih radnika od posledica koronavirusa

  Mediji javljaju da je u Srbiji prema do sada raspoloživim podacima od posledica koronavirusa preminulo 73 doktora medicine i stomatologije, jedan magistar farmacije iz zdravstvene ustanove i 32 medicinske sestre i tehničara. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 13/01/2021

  Preminuo čuveni košarkaški trener Borivoje Bora Cenić

  Čuveni košarkaški trener Borivoje Bora Cenić preminuo je u sredu u Beogradu u 91. godini, saopšteno je iz Udruženja košarkaških trenera Srbije. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 11/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminula medicinska sestra Vera Petrović

  Mediji javljaju da je medicinska sestra Vera Petrović sa Instituta za majku i dete "Dr Vukan Čupić" preminula od koronavirusa 2. januara. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 11/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminuo dr Goran Ivanović, dugogodišnji direktor Doma zdravlja u Rači

  Posle duže od mesec dana borbe protiv koronavirusa preminuo je dr Goran Ivanović (1961-2021), specijalista opšte medicine i dugogodišnji direktor Doma zdravlja u Rači. Dr Goran Ivanović je 73. lekar koji je od početka pandemije preminuo od koronavirusa. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 10/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminuo cenjeni požarevački internista dr Vladislav Todorović

  Istaknuti požarevački internista dr Vladislav Todorović (59), nakon više od mesec dana borbe sa koronavirusom preminuo je tokom jučerašnjeg dana, preneli su mediji. Doktor Todorović je 71. lekar, koji je preminuo od korone u Srbiji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 09/01/2021

  Preminuo Petronije Pera Zimonjić

  Profesor Petronije Pera Zimonjić, jedan od velikana srpske košarke i pionira u radu sa igračima na fizičkoj pripremi, preminuo je danas u 79. godini. Vest je saopštio košarkaški klub Crvena zvezda a preneli su mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 08/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminula dr Zvezdana Starčević

  Mediji javljaju da je na Božićno jutro, posle višenedeljne borbe sa Covidom-19, preminula je dr Zvezdana Starčević, istaknuti dečiji hirurg iz Novog Sada. Zvezdana Starčević je rođena 1969. godine u Novom Sadu, gde je završila Medicinski fakultet, a potom i specijalizaciju iz dečije hirurgije. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 08/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminula dr Marina Tošić

  Mediji javljaju da je od posledica kovida 19 preminula doktorka Marina Tošić, specijalista opšte medicine u Domu zdravlja u Zrenjaninu, čime se broj preminulih lekara u Srbiji od početka pandemije popeo na 70, prema podacima Sindikata lekara i farmaceuta.
   
 • 08/01/2021

  Preminuo Nenad Stefanović Japanac, basista grupe Bajaga i instruktori i grupe Piloti

  Nenad Stefanović Japanac, nekadašnji basista Bajage i Instruktora, grupe Piloti i drugih pop i rok sastava, preminuo je danas u 62. godini, javljaju mediji.
   
 • 07/01/2021

  Od posledica korone preminula dr Sonja Rakočević, pedijatar sa Kosova

  Bitku sa koronom izgubila je doktorka Sonja Rakočević (47), pedijatar sa Kosova. Ona je preminula u Kliničko Bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović".
   
 • 07/01/2021

  Preminula primadona Biserka Cvejić

  Primadona Biserka Cvejić preminula je danas u 98. godini života u Beogradu.
   
 • 06/01/2021

  67 lekara preminulih od korone: da se ne zaborave

  Prema podacima Sindikata lekara i farmaceuta, od korone je preminulo 67 lekara. Spisak imena i prezimena svih 67 lekara možete naći na linku koji vodi ka tekstu na nova.rs.
   
 • 06/01/2021

  Preminuo reditelj Nikola Stojanović

  Poznati filmski reditelj i scenarista, istoričar i teoretičar filma Nikola Stojanović preminuo je u 79. godini, saopšteno je iz Jugoslovenske kinoteke.
   
 • 05/01/2021

  Preminuo medicinski tehničar, Marko Bjelica (41), koji je radio u crvenoj zoni KBC "Bežanijska kosa"

  Medicinski tehničar, Marko Bjelica (41), koji je radio u crvenoj zoni KBC "Bežanijska kosa" i lečio obolele od korone, preminuo je nakon višednevne borbe sa ovim opakim virusom.
   
 • 05/01/2021

  Od posledica korone preminuo anesteziolog dr Nenad Maksimović

  Mediji javljaju da je dr Nenad Maksimović, anesteziolog star 37 godina, izgubio bitku sa koronavirusom. Ovaj mladi stručnjak radio je u Kliničkom centru Srbije, a tokom pandemije koronavirusa bio je angažovan u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", gde je i preminuo.
   
 • 04/01/2021

  Poznate ličnosti koje su preminule u 2020. godini (hronološkim redom)

  Neda Arnerić (glumica), Dragoljub Žarković (novinar i urednik), Ljiljana Petrović (pevačica), Miroljub Trošić (glumac), Zoran Modli (radio voditelj), Zdenka Vučković (pevačica), Milica Ostojić (pevačica), Borislav Bora Stanković (košarkaški trener i funkcioner), Radomir Antić (fudbalski stručnjak), Branislav Mijatović Mija (muzičar), Dobrivoje Topalović (pevač), Srđan Gajić (pevač), Isidora Bjelica (književnica), Rajko Dujmić (kompozitor), Goran Paskaljević (režiser), Isidora Žebeljan (kompozitor), Bora Drljača (pevač), Dragan Jovičić (glumac), Mirko Babić (glumac), Krunoslav Kićo Slabinac (pevač i kompozitor), Ivan Bekjarev (glumac), Mustafa Nadarević (glumac), Bojan Zlatanović Tokan (muzičar), Mikica Zdravković (muzičar), Miroslav Miša Aleksić (muzičar), Miroljub Jovanović – Mika Tambura (muzičar), Džej Ramadanovski (pevač), Tihomir Arsić (glumac), Borivoje Kandić (glumac), Dragan Janjić (novinar i urednik).
   
 • 03/01/2021

  Preminuo Zdenko Duplančić, pukovnik avijacije u penziji, legendarni partizanski borac

  Zdenko Duplančić, učesnik Narodno oslobodilačke borbe, član predsedništva SUBNOR Srbije i pukovnik avijacije u penziji preminuo je u četvrtak (31.12.2020.) u 92. godini
   
 • 02/01/2021

  Preminuo Zoran Mirašević, poznati niški ugostitelj

  Poznati niški ugostiteljski i turistički radnik Zoran Mirašević preminuo je u 64. godini u Nišu. Više informacija možete naći na linku koji vodi na vest Nova.rs.
   
 • 01/01/2021

  Preminuo reditelj, dramaturg i esejista Dušan Jovanović

  Reditelj, dramaturg i esejista Dušan Jovanović preminuo je u 82. godini, javljaju slovenački mediji.
   
 • 31/12/2020

  Preminuo glavni urednik novinske agencije Beta Dragan Janjić

  Dugogodišnji glavni i odgovorni urednik i jedan od osnivača agencije Beta Dragan Janjić iznenada je noćas preminuo u 65. godini.
   
 • 28/12/2020

  Preminuo pesnik Milutin Petrović

  Pesnik Milutin Petrović, jedan od osnivača Srpskog književnog društva, preminuo je danas u Beogradu, saopštili su iz SKD. Rođen je 1. maja 1941 u Kraljevu, školovao se u Nišu i Beogradu, dobitnik je književnih nagrada "Branko Miljković" za knjigu "Glava na panju" i "Milan Rakić" za "Knjigu promena".
   
 • 26/12/2020

  Preminula bivša atletičarka i televizijska novinarka Milka Babović

  U Zagrebu je danas u 93. godini preminula bivša atletičarka i televizijska novinarka Milka Babović.
   
 • 26/12/2020

  Preminuo kriminolog i profesor dr Zlatko Nikolić

  Poznati srpski kriminolog i profesor dr Zlatko Nikolić preminuo je 24. decembra usled posledica infekcije koronavirusom, javljaju beogradski mediji.
   
 • 24/12/2020

  Preminuo kapetan Svetislav Vranić, pilot koji je u Srbiju dovezao pomoć iz Kine

  Kapetan Svetislav Vranić preminuo je danas od posledica korona virusa, preneo je sajt Blic.rs. Vranić je kao kapetan "Er Srbije" upravljao avionom koji je dovozio medicinsku pomoć iz Kine na početku pandemije. On je upravljao letelicom koja je dovezla prvi kontigent pomoći.
   
 • 23/12/2020

  Preminuo radnik agencije kojem je pozlilo na protestu

  Dugogodišnji zaposleni agencije "Sim turs" Željko Džinić, kome je pozlilo tokom današnjeg protesta malih privrednika ispred Ministarstva finansija, preminuo je, prenela je Nova.rs.
   
 • 23/12/2020

  Preminuo glumac Pero Kvrgić

  Čuveni jugoslovenski i hrvatski glumac Pero Kvrgić preminuo je u svojoj 94. godini u Zagrebu, preneli su hrvatski mediji. Pero Kvrgić rođen je 1927. godine u Moravicama (nekada Srpskim Moravicama) u Gorskom kotaru, a u dugogodišnjoj karijeri glumio je u svim većim hrvatskim pozorištima, u brojnim filmovima i TV serijama. Poticao je iz mešovitog braka, otac mu je bio Srbin, a majka Austrijanka.
   
 • 23/12/2020

  50 imena preminulih lekara koje Srbija ne sme da zaboravi

  Prema poslednjim podacima Sindikata lekara i farmaceuta, u Srbiji je od posledica korone preminulo 50 lekara. Pritiskom na link na kraju ove vesti otvoriće se novinski članak na sajtu nova.rs gde možete videti spisak preminulih lekara.
   
 • 22/12/2020

  Преминуо уредник "Невена" Радојко Нишавић

  Познати новинар, песник, писац и издавач, дугогодишњи члан УНС-а Радојко Рале Нишавић преминуо је у 74. години у Новом Саду. Радојко Нишавић рођен је 1946. године у Оштрељу код Бијелог Поља где је завршио основну школу. Гимназију је похађао у Бијелом Пољу, а студије руског језика и књижевности завршио је на Филозофском факултету у Новом Саду, наводи се у саопштењу УНС-а. Био је новинар и уредник новосадског листа за децу "Невен".
   
 • 22/12/2020

  Preminuo slikar i skulptor Velizar Krstić

  Slikar i skulptor Velizar Krstić, jedan od najistaknutijih umetnika svoje epohe, preminuo je u 74. godini, saopštilo je Udruženje likovnih umetnika. Rođen je u Oreovcu kod Niša. Bio je redovni profesor na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, na kojem se i školovao.
   
 • 20/12/2020

  Kardiolog prof. dr Milorad Miško Borzanović preminuo je od posledica kovida 19

  Profesor Milorad Borzanović preminuo je u Beogradu u 61. godini od posledica zaraze koronavirusom. Doktor Borzanović bio je načelnik odeljenja Preoperativne pripreme Klinike za kardiologiju Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje.
   
 • 20/12/2020

  Preminula dr Danijela Gordić, pulmolog iz crvene zone

  Mediji su objavili da je danas od posledica koronavirusa, u 48. godini života preminula mag.sci dr Danijela Gordić. Dr Danijela Gordić je pulmolog iz Kraljeva, koja je radila na prvoj liniji fronta borbe sa koronavirusom, u takozvanoj “crvenoj” kovid zoni.
   
 • 20/12/2020

  Preminuo Vasilije Mićić, vlasnik "Puteva Užice" i hotela "Palisad" na Zlatiboru

  Kompanija ''Putevi Užice'' obavestila je javnost da je predsednik ove kompanije Vasilije Mićić preminuo u 77.godini života od posledica komplikacija izazvanih koronavirusom.
   
 • 16/12/2020

  Priznati kragujevački pulmolog, dr Bora Evtov, preminuo od korone

  Priznati kragujevački pulmolog, dr Bora Evtov, preminuo je danas u 64. godini, posle jednomesečne borbe sa koronavirusom. Dr Evtov bitku sa virusom izgubio je na Klinici za pulmologiju kragujevačkog kliničkog centra u kojoj je kao lekar proveo čitav radni vek. Od početka pandemije, ovaj poznati pulmolog radio je sa ostalim kolegama u kovid bolnicu, u kojoj je kao specijalista za plućne bolesti lečio i najteže oblike infekcije koronavirusom.
   
 • 15/12/2020

  Preminuo Zoltan Sabo, nekadašnji igrač FK Partizan

  U noći između ponedeljka i utorka, u 49. godini preminuo je Zoltan Sabo, trener TSC-a, a nekadašnji igrač FK Partizan. Sabo je igračku karijeru počeo u Hajduku iz Kule, a kasnije je nosio dres Vojvodine, Partizana, Suvona u Južnoj Koreji, Fukuoke u Japanu, Zalaegerseg u Mađarskoj, AEL na Kipru, kao i Mladost iz Apatina i Cement.
   
 • 14/12/2020

  Preminuo protojerej stavrofor Rajko Čolić

  U Vladimircima je jutros preminuo sveštenik u penziji Eparhije šabačke, protojerej stavrofor Rajko Čolić. On je službovao u Zvečki, Obrenovcu, a potom u Vladimircima, obavljajući i dužnost arhijerejskog namesnika posavotamnavskog.
   
 • 10/12/2020

  Bivši košarkaš i trener KK Cerak Nemanja Miljković preminuo u 31. godini

  Nemanja Miljković preminuo je u 31. godini posle duge i teške bolesti. Miljković je nosio dres Ceraka, a igrao je za FMP Železnik, Zemun, Beč u Austriji, Vršac, Grosuplje u Sloveniji, Parnu u Estoniji, Trikalu u Grčkoj, Levicki u Slovačkoj, Al Ahil u Kataru i Kumanovo u Makedoniji.
   
 • 10/12/2020

  Preminuo Paolo Rosi, legendarni italijanski fudbaler

  Legendarni italijanski napadač Paolo Rosi preminuo je u 64. godini. Imao je sjajnu karijeru u Juventusu i reprezentaciji. Bio je najbolji strelac Svetskog prvenstva 1982. godine u Španiji i bio je najzaslužniji što je Italija osvojila taj trofej.
   
 • 07/12/2020

  Preminuo glumac Tihomir Tika Arsić

  Srpski glumac Tihomir Arsić preminuo je danas u 64. godini posle duge i teške bolesti.
   
 • 06/12/2020

  Preminuo Džej Ramadanovski

  Naš proslavljeni pevač Džej Ramadanovski preminuo je danas u 57. godini, kako javljaju domaći mediji.
   
 • 29/11/2020

  Preminuo Miša Aleksić, bas gitarista grupe Riblja Čorba

  Preminuo Miša Aleksić, bas gitarista rok grupe Riblja Čorba. Miša je preminuo u 68. godini od posledica koronavirusa.
   
 • 25/11/2020

  Preminuo Dijego Maradona, jedan od najboljih fudbalera svih vremena

  U sredu je u Argentini preminuo jedan od najvećih fudbalera svih vremena Dijego Armando Maradona, potvrdili su argentinski mediji. Prema pisanju argentinskih medija Maradona je u svom domu doživeo srčani udar i primljen je u bolnicu, ali je tu njegova smrt proglašena posle svega nekoliko minuta. Imao je 60 godina.
   
 • 16/11/2020

  Preminuo Ivan Bekjarev, legenda srpskog filma i pozorišta

  Poznati glumac Ivan Bekjarev preminuo je u 75. godini. Bekjarev je jedan od najznačajnijih srpskih i jugoslovenskih glumaca sa izuzetno plodonosnom i dugom karijerom, a obreo se u svim žanrovima pozorišne, filmske i televizijske umetnosti.